Lopers A-B-C
Aanmelden kan via de website www.coriotrail.nl tot en met  zondag 01 juli 2018.

Annulering
• Tot uiterlijk 01 juli 2018, als je uiterlijk 01 juli je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats, wel wordt er 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.
• Bij annulering tussen 01 Juli en 08 Juli, kunnen de kosten van inschrijving niet worden gerestitueerd.

Bagage
Kleding en waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in de bewaakte bagage ruimte bij  Voetbal vereniging RKHBS. Enkel op vertoon van uw startnummer kunt u uw spullen weer retour halen.

Per auto:
Parkeren kunt u bij V.V. RKHBS op de aangegeven plekken.  Stel de routeplanner in op bovenstaand adres:
V.V. RKHBS
Zandweg 197
6419 PK Heerlen
Volg altijd de aanwijzingen van onze verkeersregelaars en wees Hoffelijk!

Betaal gegevens Buitenland
stichting Foras heeft de volgende bankgegevens.
IBAN nummer:  NL53 RABO 0313 3458 64
BIC nummer:   RABO NL 2U

Collectieve inschrijving
Collectief inschrijven is mogelijk bij meer dan 10 deelnemers. U kunt een collectieve inschrijving aanvragen via het secretariaat ( info@hivernaltrail.nl )

Contact
Voor schriftelijke vragen kunt u terecht bij het wedstrijdsecretariaat: info@hivernaltrail.nl

Douches
Gratis warme douches zijn bij start/finish locatie voetbalclub RKHBS aanwezig.
Drankposten
Bij alle afstanden zorgen wij voor onze vermaarde ruim gesorteerde verzorgingsposten.
10 KM   Trail             = 1 post.
20 KM   Trail             = 2 posten.
42 KM   Trail             =  3 posten.
En natuurlijk de  Finishpost!!!
. Op alle posten wordt o.a. water, cola, sportdrank, bananen, sinaasappels, chocolade ,winegums,
koekjes, chips, nootjes etc. verstrekt. Bij de finish is er eveneens water en sportdrank.
De trails van Foras! zijn bekervrij. Neem daarom zelf een herbruikbare beker mee om te gebruiken op
de drankpost. Bij de inschrijfbalie is het mogelijk om een opvouwbare beker te kopen voor € 2,–.
Bij de finish is er eveneens water en sportdrank. En de welverdiende Radler!!!

Finishers medaille
Als aandenken krijgt iedereen dit jaar een mooie relief finishersmedaille.
Foto & Video
Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt door diverse fotograven. Het betreft een
sfeerrapportage. Na afloop van het evenement wordt een selectie foto’s beschikbaar gemaakt via onze site en facebookpagina.
De foto’s zijn eigendom van Foras! of de betreffende fotograven.
De beschikbaar gestelde foto’s kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik en worden gedeeld via sociale media. Voor commerciele toepassing van de foto’s dient toestemming te worden verkregen van Foras!.
Honden
Het is helaas niet toegestaan u te laten vergezellen door honden op het parcours.
Inschrijfbureau
Tijdens het evenement op zondag 08 Juli 2018 kunt u het inschrijfbureau / wedstrijdsecretariaat vinden in de kantine van V.V. RKHBS.
Zondag 08 Juli 2018 is de kantine vanaf geopend 08.00 uur voor het afhalen van de startnummers.

Kleedgelegenheid
Er is voldoende  gratis kleedgelegenheid in de kleedlokalen van Voetbalvereniging RKHBS.

Kosten deelname
42 KM:           € 22,50
20 KM:           € 17,50
10 KM:           € 12,50
Medische verzorging
Rode Kruis Parkstad verzorgt de medische begeleiding tijdens de wedstrijd.
Wij adviseren u op de achterkant van uw startnummer uw medische gegevens in te vullen.
In geval van een medische calamiteit kan dit van levensbelang zijn.
Milieu
‘Leave nothing but foot prints’.
Dit trail evenement wordt georganiseerd in een prachtig natuurgebied. We streven ernaar om het
gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten.
Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energiegels en repen.
Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een
vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking.
Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden
gediskwalificeerd.
Minimum leeftijd
Voor deelname geldt een minimum leeftijd van 17 jaar.

Nieuwsbrieven
Door middel van onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes.
U ontvangt de laatste deelnemers info in de week voorafgaande aan de Coriotrail
Aan- en afmelden kan via de website van www.coriotrail.nl.

Parcours
Voor het parcours
42 KM: https://www.mapometer.com/running/route_4753176.html
20 KM: https://www.mapometer.com/running/route_4753162.html
10 KM: https://www.mapometer.com/running/route_4753146.html

zondag 08 Juli
start  42 KM  = 10.00 uur
start  20 KM  = 10.30 uur
start  10 KM  = 11.00 uur
Prijsuitreiking 10 KM = 12.30 uur
Prijsuitreiking 20 KM = 13.00 uur
Prijsuitreiking 42 KM = 14.00 uur

Start / Finishlokatie
V.V. RKHBS
Zandweg 197
6419 PK Heerlen
Startnummer
Op de achterkant bestaat de mogelijkheid uw medische gegevens in te vullen, de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de deelnemer. In geval van een medische calamiteit kan dit van levensbelang zijn.

Wedstrijdsecretariaat

Weer
Houd de weerberichten goed in de gaten en pas hierop kleding, voeding en drinken aan!!!
Bij extreme weersomstandigheden behoudt de organisatie zich het recht voor om de wedstrijd af te gelasten.